Samsung Galaxy S21 FE 5G

Uitgebracht op vrijdag 7 januari 2022

Jouw Samsung Galaxy S21 FE 5G is erg belangrijk voor je. Op HerstelMobiel.nl kan je makkelijk een reparatie afspraak voor je telefoon inplannen bij een van onze aangesloten herstellers. Nadat je de afspraak hebt gemaakt krijg je van ons een berichtje & een agenda uitnodiging zodat je de afspraak gelijk in je eigen agenda staat.

Samsung veelgestelde vragen

Waarom gebruikt HerstelMobiel originele onderdelen voor Samsung telefoons?

HerstelMobiel gebruikt originele onderdelen om ervoor te zorgen dat de reparaties van de hoogste kwaliteit zijn en om te voldoen aan de hoge standaarden van Samsung. Originele onderdelen zijn speciaal ontworpen en getest door Samsung om te werken met hun telefoons, wat betekent dat ze de beste prestaties en stabiliteit bieden.

Kan ik niet-originele onderdelen laten vervangen door originele Samsung onderdelen?

Ja dat kan! De Herstellers van HerstelMobiel zijn allemaal gecertificeerde reparatiepartners en vervangen graag het niet originele onderdeel door een origineel Samsung onderdeel. Zo werkt je telefoon weer als nieuw bij nieuwe updates.

Wat is het verschil tussen Samsung originele en niet-originele onderdelen?

Originele onderdelen zijn gemaakt door Samsung voor hun telefoons en zijn ondersteund door hun garantie. Niet-originele onderdelen zijn gemaakt door andere bedrijven en zijn niet specifiek ontworpen voor Samsung-telefoons. Ze zijn vaak van lagere kwaliteit en kunnen leiden tot problemen.

Welke Samsung-telefoonmodellen kunnen gerepareerd worden?

Herstelmobiel.nl kan reparaties uitvoeren voor verschillende Samsung-telefoonmodellen, waaronder Galaxy S24, Galaxy Note 20, Galaxy A51, Galaxy S20, Galaxy Note 10, Galaxy S10, en meer.

Kan ik kiezen om niet-originele onderdelen te gebruiken voor de reparatie van mijn Samsung-telefoon bij HerstelMobiel?

Nee, HerstelMobiel zal altijd gebruik maken van originele onderdelen voor alle reparaties. Dit doen we om jou een zo goed als nieuwe Samsung terug te geven na de reparatie. Niet originele onderdelen zijn goedkoper maar je Samsung telefoon kan na updates niet goed werken of zelfs kapot gaan!

Samsung gerelateerde blog berichten

 afbeeling
Vlekken in Samsung scherm

Samsung heeft nog wel eens last van vlekken in het scherm, ook wel een gebrand scherm genoemd. Dit is vooral het geval bij de Samsung Galaxy S10 maar ook bij nieuwe modellen kan zich dit voordoen. Je telefoon doet het verder nog prima maar het scherm is niet heel fraai meer. In deze blog leggen […]

Hugo van der Sman avatar Hugo van der Sman
woensdag 31 augustus 2022
undefined afbeeling
Hoe weet ik of mijn batterij aan vervanging toe is?

Arghh! Is de batterij van je telefoon voor het einde van de dag al bijna weer leeg? De frustratie is herkenbaar! Telefoons gaan in tegenwoordig langer mee dan voorheen maar helaas de batterijen nog niet. Wist je dat een batterij van een nieuwe telefoon gemiddeld maar 2 jaar mee gaat? Laat je batterij vervangen zodat […]

Hugo van der Sman avatar Hugo van der Sman
woensdag 15 februari 2023
Telefoon in houder op het stuur van een motor afbeeling
Scooter & motorrijden beschadigd je camera.

Voor de scooter & motorrijders onder ons: heb je wel eens last van na trillende handen na een lange rit? Dezelfde trillingen ervaart je telefoon ook als je deze vast maakt op je motor of scooter. Door deze trillingen trilt het onderdeel van je camera die de autofocus regelt, dit zit niet muurvast in je […]

Hugo van der Sman avatar Hugo van der Sman
woensdag 7 september 2022
Hoe zit het met garantie?

De garantie op een vervangend onderdeel is best verschillend, de hersteller waar je de reparatie afspraak hebt spreekt die met je af. Vaak is dit 3 of 6 maanden.

Hoe zit het met betalen?

Je maakt op HerstelMobiel.nl een afspraak en betaald bij de Hersteller. Je betaald dus nooit op HerstelMobiel.nl

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Klantenservice