Algemene vragen

Apple

Hier vind je het antwoord op vragen over Apple.

Maakt het uit of ik mijn iPhone via Apple laat repareren of via een Hersteller bij mij in de buurt?

Née, dat maakt niet uit, je kan je iPhone ook bij een lokale Hersteller laten maken, de reparatie gaat dan ook een stuk sneller. Onze Herstellers maken gebruik van originele en zogenaamde pulled Apple onderdelen zodat je zeker weet dat het goed is. Valt je Apple nog onder fabrieksgarantie en wil je hier nog gebruik van maken? Selecteer dan “Apple Authorized” als je een Hersteller selecteerd via HerstelMobiel.nl Deze zogenaamde “Apple Authorized” zorgen ervoor dat je fabrieksgarantie behouden blijft.

HerstelMobiel vragen

Wat als mijn toestel er niet tussen staat?

Stuur ons een mailtje met je toestel naam en model. Als je toestel er niet tussen staat hebben we hier geen directe onderdelen en prijzen voor, maar die kunnen we wel direct voor je op zoeken.

Hoe kan ik een afspraak maken voor het repareren van mijn telefoon?

Dat kan gelukkig gewoon op HerstelMobiel.nl. Na het selecteren van je toestel en reparatie zoeken we via je postcode en huisnummer automatisch de dichtstbijzijnde Hersteller. Via het formulier kan je daar dan direct ook een afspraak inplannen voor de reparatie. Je ontvangt na het maken van de afspraak direct een bevestiging in je mail met adres en contactgegevens van de Hersteller.

Wat zijn de kosten van de reparatie?

De kosten van de reparatie kan je vinden nadat je je toestel hebt geselecteerd op de website.

Mijn telefoon doet het niet meer maar ik weet niet wat er stuk is.

Dat is altijd vervelend. Je kan via onze zoekfunctie direct je telefoon opzoeken, kies daarna voor “Anders”. Je kan daarna direct een afspraak maken bij een van onze Herstellers in de buurt om je toestel te laten onderzoeken. Onze Hersteller kijkt dan samen met jou om erachter te komen wat er aan de hand is.

Wat zijn de openingstijden?

Dit verschilt per locatie. Als je een reparatie afspraak maakt zie je gelijk de juiste openingstijden van de Hersteller.

Maakt het uit waar ik mijn telefoon heb gekocht?

Nee, dat maakt niet uit. Ongeacht waar jij het toestel hebt gekocht, een reparatie kan overal worden uitgevoerd. Twijfel je of de schade onder garantie valt? Check dan even de voorwaarden van de partij waar je het toestel hebt gekocht. Bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie.

Moet ik een afspraak maken voor het repareren van mijn telefoon?

Nee, maar het is wel handig. Zo weet je zeker dat de Hersteller tijd & het juiste onderdeel voor je heeft. Je kan op HerstelMobiel.nl de prijs checken van je reparatie en een afspraak maken.

Reparaties

Hier vind je het antwoord op vragen over reparaties.

Wat als er meer defect is aan het toestel dan ik dacht?

Meestal is het vrij duidelijk wel onderdeel er kapot maar soms is moeten er ook andere onderdelen vervangen worden. Een toestel wordt voor de reparatie altijd onderzocht of er meerdere defecten zijn. Mocht dit het geval zijn dan overlegt de Hersteller met jou de prijs van de extra reparatie. Voor een goede prijsindicatie kan je altijd de prijs checken door op HerstelMobiel.nl je toestel op te zoeken.

Wat is de garantieperiode na een scherm reparatie?

Onze Herstellers geven 3 tot 6 maanden garantie op alle onderdelen die ze hebben vervangen. Vraag dit voor zekerheid even na als je een reparatie afspraak hebt gemaakt. Onze Herstellers leggen dan ook uit wat er wel en niet onder garantie valt.

Welke kwaliteit onderdelen gebruiken jullie?

Onze Herstellers gebruiken de originele onderdelen die al op je telefoon zitten. Zo weten we zeker dat het werkt. Check de prijzen van de onderdelen hier.

Wat is het nadeel van replica onderdelen?

Replica onderdelen lijken vaak aantrekkelijk doordat ze goedkoper zijn, en in het geval van batterijen op papier ook beter, echter kan dit voor problemen zorgen in de toekomst. Bij replica schermen is de kwaliteit lager en kunnen er problemen ontstaan met software updates.

Wanneer moet ik betalen voor de reparatie?

Betalen gebeurd altijd in de winkel nadat de reparatie is uitgevoerd. Je hoeft nooit voor een reparatie op HerstelMobiel.nl te betalen.

Moet ik kiezen voor een origineel scherm of een goedkoper replica scherm als ik mijn telefoon laat repareren?

Dit is natuurlijk helemaal aan jou. Een replica scherm is vaak goedkoper. Echter zijn de kleuren, contrast en kijkhoek bij een replica scherm slechter dan bij het originele scherm. Onze Herstellers zullen altijd het scherm plaatsen dat al op je telefoon zit, een origineel scherm. Deze zijn vaak iets duurder maar je weet zeker dat het goed is. Je kan via onze zoekfunctie direct je telefoon opzoeken en de reparatie prijzen checken van de originele onderdelen.

Kan er een screenprotector worden geplakt na de scherm reparatie?

Jazeker, dit doen onze Herstellers graag! Vink wel even het vakje “Ik wil graag een Screenprotector” aan als je een afspraak maakt. Zo weet je zeker dat onze Hersteller de screenprotector op voorraad heeft.de meeste Herstellers is het mogelijk om een screenprotector te plakken op het toestel.