Oppo Reno Ace

Uitgebracht op dinsdag 1 oktober 2019

Jouw Oppo Reno Ace is erg belangrijk voor je. Op HerstelMobiel.nl kan je makkelijk een Scherm reparatie afspraak voor je telefoon inplannen bij een van onze aangesloten herstellers. Nadat je de afspraak hebt gemaakt krijg je van ons een berichtje & een agenda uitnodiging zodat je de afspraak gelijk in je eigen agenda staat.

Scherm veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Samsung originele en niet-originele onderdelen?

Originele onderdelen zijn gemaakt door Samsung voor hun telefoons en zijn ondersteund door hun garantie. Niet-originele onderdelen zijn gemaakt door andere bedrijven en zijn niet specifiek ontworpen voor Samsung-telefoons. Ze zijn vaak van lagere kwaliteit en kunnen leiden tot problemen.

Welke kwaliteit onderdelen gebruiken jullie?

Onze Herstellers gebruiken de originele onderdelen die al op je telefoon zitten. Zo weten we zeker dat het werkt. Check de prijzen van de onderdelen hier.

Wanneer moet ik betalen voor de reparatie?

Betalen gebeurd altijd in de winkel nadat de reparatie is uitgevoerd. Je hoeft nooit voor een reparatie op HerstelMobiel.nl te betalen.

Kan ik kiezen om niet-originele onderdelen te gebruiken voor de reparatie van mijn Samsung-telefoon bij HerstelMobiel?

Nee, HerstelMobiel zal altijd gebruik maken van originele onderdelen voor alle reparaties. Dit doen we om jou een zo goed als nieuwe Samsung terug te geven na de reparatie. Niet originele onderdelen zijn goedkoper maar je Samsung telefoon kan na updates niet goed werken of zelfs kapot gaan!

Wat is het nadeel van replica onderdelen?

Replica onderdelen lijken vaak aantrekkelijk doordat ze goedkoper zijn, en in het geval van batterijen op papier ook beter, echter kan dit voor problemen zorgen in de toekomst. Bij replica schermen is de kwaliteit lager en kunnen er problemen ontstaan met software updates.

Kan ik niet-originele onderdelen laten vervangen door originele Samsung onderdelen?

Ja dat kan! De Herstellers van HerstelMobiel zijn allemaal gecertificeerde reparatiepartners en vervangen graag het niet originele onderdeel door een origineel Samsung onderdeel. Zo werkt je telefoon weer als nieuw bij nieuwe updates.

Wat is de garantieperiode na een scherm reparatie?

Onze Herstellers geven 3 tot 6 maanden garantie op alle onderdelen die ze hebben vervangen. Vraag dit voor zekerheid even na als je een reparatie afspraak hebt gemaakt. Onze Herstellers leggen dan ook uit wat er wel en niet onder garantie valt.

Oppo en scherm gerelateerde blog berichten

 afbeeling
Vlekken in Samsung scherm

Samsung heeft nog wel eens last van vlekken in het scherm, ook wel een gebrand scherm genoemd. Dit is vooral het geval bij de Samsung Galaxy S10 maar ook bij nieuwe modellen kan zich dit voordoen. Je telefoon doet het verder nog prima maar het scherm is niet heel fraai meer. In deze blog leggen […]

Hugo van der Sman avatar Hugo van der Sman
woensdag 31 augustus 2022
Smartphone beeldscherm met barst aan de zijkant afbeeling
Waarom is een scherm vervangen zo duur?

Je telefoon laten vallen en barsten in het scherm? Balen! Het vervangen van je scherm kan ontzettend veel geld kosten. Dit is zo duur omdat je telefoon scherm heel sterk en ook erg ingewikkeld is. Daarbovenop komen de kosten van de reparatie zelf. Benieuwd? Lees hier waarom het vervangen van je scherm zo duur is. […]

Hugo van der Sman avatar Hugo van der Sman
zaterdag 27 augustus 2022
Telefoon in houder op het stuur van een motor afbeeling
Scooter & motorrijden beschadigd je camera.

Voor de scooter & motorrijders onder ons: heb je wel eens last van na trillende handen na een lange rit? Dezelfde trillingen ervaart je telefoon ook als je deze vast maakt op je motor of scooter. Door deze trillingen trilt het onderdeel van je camera die de autofocus regelt, dit zit niet muurvast in je […]

Hugo van der Sman avatar Hugo van der Sman
woensdag 7 september 2022
Hoe zit het met garantie?

De garantie op een vervangend onderdeel is best verschillend, de hersteller waar je de reparatie afspraak hebt spreekt die met je af. Vaak is dit 3 of 6 maanden.

Hoe zit het met betalen?

Je maakt op HerstelMobiel.nl een afspraak en betaald bij de Hersteller. Je betaald dus nooit op HerstelMobiel.nl

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Klantenservice