HTC U19e

Uitgebracht op dinsdag 11 juni 2019

Jouw HTC U19e is erg belangrijk voor je. Op HerstelMobiel.nl kan je makkelijk een Luidspreker reparatie afspraak voor je telefoon inplannen bij een van onze aangesloten herstellers. Nadat je de afspraak hebt gemaakt krijg je van ons een berichtje & een agenda uitnodiging zodat je de afspraak gelijk in je eigen agenda staat.

HTC veelgestelde vragen

Kan ik mijn HTC-telefoon laten repareren via herstelmobiel.nl?

Ja, herstelmobiel.nl kan reparaties uitvoeren voor verschillende HTC-telefoonmodellen, waaronder HTC U12+, HTC Desire 20+, HTC Exodus 1s, HTC Wildfire R70, en meer.

Luidspreker veelgestelde vragen

Kan ik kiezen om niet-originele onderdelen te gebruiken voor de reparatie van mijn Samsung-telefoon bij HerstelMobiel?

Nee, HerstelMobiel zal altijd gebruik maken van originele onderdelen voor alle reparaties. Dit doen we om jou een zo goed als nieuwe Samsung terug te geven na de reparatie. Niet originele onderdelen zijn goedkoper maar je Samsung telefoon kan na updates niet goed werken of zelfs kapot gaan!

Welke kwaliteit onderdelen gebruiken jullie?

Onze Herstellers gebruiken de originele onderdelen die al op je telefoon zitten. Zo weten we zeker dat het werkt. Check de prijzen van de onderdelen hier.

Wat als er meer defect is aan het toestel dan ik dacht?

Meestal is het vrij duidelijk wel onderdeel er kapot maar soms is moeten er ook andere onderdelen vervangen worden. Een toestel wordt voor de reparatie altijd onderzocht of er meerdere defecten zijn. Mocht dit het geval zijn dan overlegt de Hersteller met jou de prijs van de extra reparatie. Voor een goede prijsindicatie kan je altijd de prijs checken door op HerstelMobiel.nl je toestel op te zoeken.

Wat is het nadeel van replica onderdelen?

Replica onderdelen lijken vaak aantrekkelijk doordat ze goedkoper zijn, en in het geval van batterijen op papier ook beter, echter kan dit voor problemen zorgen in de toekomst. Bij replica schermen is de kwaliteit lager en kunnen er problemen ontstaan met software updates.

Wat is het verschil tussen Samsung originele en niet-originele onderdelen?

Originele onderdelen zijn gemaakt door Samsung voor hun telefoons en zijn ondersteund door hun garantie. Niet-originele onderdelen zijn gemaakt door andere bedrijven en zijn niet specifiek ontworpen voor Samsung-telefoons. Ze zijn vaak van lagere kwaliteit en kunnen leiden tot problemen.

Wanneer moet ik betalen voor de reparatie?

Betalen gebeurd altijd in de winkel nadat de reparatie is uitgevoerd. Je hoeft nooit voor een reparatie op HerstelMobiel.nl te betalen.

Kan ik niet-originele onderdelen laten vervangen door originele Samsung onderdelen?

Ja dat kan! De Herstellers van HerstelMobiel zijn allemaal gecertificeerde reparatiepartners en vervangen graag het niet originele onderdeel door een origineel Samsung onderdeel. Zo werkt je telefoon weer als nieuw bij nieuwe updates.

HTC en luidspreker gerelateerde blog berichten

undefined afbeeling
Hoe weet ik of mijn batterij aan vervanging toe is?

Arghh! Is de batterij van je telefoon voor het einde van de dag al bijna weer leeg? De frustratie is herkenbaar! Telefoons gaan in tegenwoordig langer mee dan voorheen maar helaas de batterijen nog niet. Wist je dat een batterij van een nieuwe telefoon gemiddeld maar 2 jaar mee gaat? Laat je batterij vervangen zodat […]

Hugo van der Sman avatar Hugo van der Sman
woensdag 15 februari 2023
Telefoon in houder op het stuur van een motor afbeeling
Scooter & motorrijden beschadigd je camera.

Voor de scooter & motorrijders onder ons: heb je wel eens last van na trillende handen na een lange rit? Dezelfde trillingen ervaart je telefoon ook als je deze vast maakt op je motor of scooter. Door deze trillingen trilt het onderdeel van je camera die de autofocus regelt, dit zit niet muurvast in je […]

Hugo van der Sman avatar Hugo van der Sman
woensdag 7 september 2022
Hoe zit het met garantie?

De garantie op een vervangend onderdeel is best verschillend, de hersteller waar je de reparatie afspraak hebt spreekt die met je af. Vaak is dit 3 of 6 maanden.

Hoe zit het met betalen?

Je maakt op HerstelMobiel.nl een afspraak en betaald bij de Hersteller. Je betaald dus nooit op HerstelMobiel.nl

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Klantenservice